Wij vergroten jouw omzetpotentieel

Als nuchtere, oplossingsgerichte professionals zorgen we bij CrossOver samen met jou voor het binnenhalen van kansrijke leads, voor klantbehoud en het uitbreiden van omzetkansen bij bestaande klanten.
 
We zetten daarvoor onder andere outbound callcampagnes (B2B) in voor telefonische acquisitie, telesales, telemarketing, leadgeneratie, dataverrijking en marktonderzoek. Daarnaast maken we afspraken voor accountmanagers (we kunnen ook het hele agendabeheer overnemen) en kun je als opdrachtgever je inbound klantenservice (zowel B2B als C2B) geheel of gedeeltelijk aan ons uitbesteden en laten optimaliseren.
 
We doen er in elke campagne alles aan om met de juiste medewerkers zo succesvol mogelijk bij prospects of klanten binnen te komen en bestaande klanten optimaal te bedienen. Voor organisaties in Friesland kan dat bijvoorbeeld ook betekenen dat we Friestalige agents inzetten.

Ik wil contact

Over ons

Onze toppers stropen graag hun mouwen voor je op.

Maak kennis met ons team

Maatwerk, daar staan we voor

Hapklare oplossingen zijn aan ons niet besteed en klakkeloos uitvoeren, ook dat doen we niet. We brengen allereerst gedetailleerd in kaart wat je vraagstuk is en wat je wensen zijn. Hoe richt je je processen nu in en waar wil je naartoe? Welk soort campagne heb je voor ogen en in welke regio, branche of markt? Met welke systemen en rapportages wil je werken en wat verwacht je als resultaat? Hebben we alles helder, dan zoeken we van daaruit samen naar de maatwerkoplossing die voor jouw organisatie of bedrijf het meest doeltreffend en kansrijk is. 

Met een gedegen plan van aanpak richten we vervolgens een pilotfase in. Uiteraard betrekken we je actief bij de intakegesprekken met onze agents en rapporteren we de voortgang gedurende het hele traject. 

We kijken voortdurend of het nóg efficiënter kan

Voortdurend, tijdens elke fase van de campagne, kijken we of, en zo ja hoe en waar de uitvoering nóg beter, efficiënter of slimmer kan. Als het nodig is, zetten we een campagne gerust even stil. Zo koersen we samen naar een duurzame samenwerking, waarbij we exact weten wat voor jouw organisatie of bedrijf belangrijk is, hoe processen lopen en hoe we optimaal kunnen sturen op maximaal resultaat. 

Ook je business boosten?

Met onze uitgebreide expertise bieden wij de creativiteit, systemen en vakkundige medewerkers waarmee jij het rendement op je marketing- en salesinspanningen verhoogt en je klantenservice optimaal inricht.

Neem nu contact op

Wij werken o.a. voor

Wij zijn trots op onze samenwerking met onder meer: